Dejan Georgijević je novinec v dresu Domžal. Za klubsko stran je strnil vtise ob prihodu k rumeni družini. “Zaenkrat je vse super. Igralci so me dobro sprejeli, dobro mi deluje tudi vzdušje v moštvu. Veliko fantov mi želi pomagati, da se čimprej prilagodim na mesto, treninge in vse ostalo. Dela se super, predvsem z žogo in to mi odgovarja. Tudi trenerji so prijazni in vsi so me sprejeli kot je treba.”


V soboto Domžalčane čaka tekma v Celju. Te se je dotaknil tudi Georgijević: “Malo vem o Celju, a sem že videl njihov stadion, ki mi je všeč. Mislim, da bo tekma zelo dobra. Nadejam se, da bomo nemudoma začeli z zmago in dobrimi predstavami. Najpomembneje je, da dosežemo dobre rezultat. Za nas je to zmaga. Zagotovo jo bomo tudi napadali in verjamem, da bomo pri tem uspešni.”

Kakšna pa so njegova pričakovanja od udejstvovanja v Domžalah? “Kot napadalec si želim zadeti čim več zadetkov in s tem pomagati ekipi do zmag. Najpomembneje je, da imamo pozitivne rezultate, da nam gre od nog in, da celo moštvo igra dobro.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Video: Domžalčani v zaključku tekme ostali brez zmage proti srbskemu prvaku

V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokra…