Celjani so se okrepili z vezistom Igorjem Jugovićem, ki je nazadnje igral za hrvaškega prvoligaša Slaven Belupo. 24-letni Hrvat se tako vrača pod okrilje trenerja Miloša Rusa, ki je z Jugovićem sodeloval še v času, ko je bil trener Zagreba.


Večino svoje profesionalne kariere je Jugović preživel pri Zagrebu, za katerega je igral pet sezon. Iz Zagreba ga je pot nato zanesla v Irtysh, kjer pa se ni znašel in po nekajmesečni avanturi pri petkratnih kazahstanskih prvakih se je Jugović vrnil na Hrvaško in je na začetku sezone 2012/13 podpisal za Istro 1961. Med zimskim premorom se je nato preselil v Slaven Belupo in za “farmacevte” odigral devet prvoligaških srečanj, v katerih pa je njegova statistika ostala prazna.

“V Celju je trener Miloš Rus, ki je vodil Zagreb v času, ko sem še sam nosil dres “pesnikov” in tako upam, da se je spomnil name zaradi iger, ki sem jih prikazoval pod njegovim vodstvom. Poleg tega pa bodo Celjani v novi sezoni igrali tudi v kvalifikacijah za Evropsko ligo, kar je vsekakor velik izziv zame”, je dejal Jugović za hrvaški tportal.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…