Pred zadnjo tekmo jesenskega dela Prve Lige Telekom Slovenije proti Olimpiji je za klubsko spletno stran spregovoril 22-letni nigerijski vezist Gorice, Chinwendu Johan Nkama.


Priznal je, da v dosedanjem poteku prvenstva niso zadovoljili standardom: “Jesenski del prvenstva se vsekakor ni izšel po naših željah. Nekaj situacij se enostavno ni odvilo v našo smer, v nekaterih bi morali tudi sami odreagirati veliko boljše. Nabralo se je veliko stvari, ki jih bomo morali v zimskem premoru in kasneje na pripravah izboljšati. Moramo si nastaviti ogledalo in si priznati, da nismo zadovoljili standardov, ki jih ima tak klub, kot je Gorica.”

“Stvari se nam ne poklopijo. Res da na nekaterih tekmah nismo bili na nivoju, a se nam sreča ne nasmehne že kar nekaj časa. V zaključku akcij nam venomer zmanjka nekaj centimetrov. Želimo si ustvariti neko podlago, na kateri bi na pripravah lahko gradili. V ekipi se zavedamo, da nas spomladi čaka težka naloga, saj se podajamo v boj za obstanek v ligi. Morebiten uspeh v Stožicah bi pomenil lepše izhodišče za dosego tega cilja v nadaljevanju prvenstva, “ pa je načrte za naprej razkril goriški igralec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…