Ljubljančani v Kidričevem niso izkoristili spodrsljaja Maribora, ki je na zahtevnem gostovanju v Krškem iztržil zgolj točko. Kljub temu so Štajerci še povečali naskok pred Olimpijo, ki po novem, že petem porazu ostaja pri zgolj eni pomladanski točki.


Maribor je z neučinkovito predstavo Olimpiji ponudil možnost približanja, ampak kaj, ko je v taboru Olimpije morala in psiha povsem na dnu. Olimpijo ta trenutek premagujejo tudi ekipe s spodnjega dela lestvice. Niti trener Marijan Pušnik niti igralci Olimpije ne vedo, zakaj igrajo tako slabo, kar je potrdil tudi povratnik na igrišča Nik Kapun.

“Če bi vedel, kaj je šlo narobe, bi to naredili na igrišču. Poponoma nerazumljivo mi je, da smo po našem vodstvu prešli v zaostanek ter na koncu izgubili. Iskreno, s soigralci ne vemo, kaj je vzrok za to. Po mojem mnenju smo dali vse od sebe, res pa je, da nam nič ne uspeva. Karkoli naredimo, je slabo,” je po novi ničli poudaril 23-letnik, ki je odigral prvo tekmo po 31. krogu lanskega prvenstva.

Prav vrnitev Kapuna na nogometne zelenice je edina svetla stvar Olimpije v včerajšnjem popoldnevu: “Po poškodbi ahilove tetive sem po dobrem letu spet na igrišču. Videli ste, kakšen je bil ponoven debi, rezultatsko slab. Upam, da bo z nogo vse v redu ter da nam bo šlo bolje, kot v tem trenutku.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Gašper Krvina
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…