Kot smo že poročali se pri Kopru, po tem, ko so sezono zaključili zgolj na šestem mestu, v tem prestopnem roku obetajo številne spremembe igralskega kadra. Sedaj je tudi uradno jasno, da se z obale poslavljata dva nekdanja nogometaša Celja.


Rudi Požeg Vancaš in Žan Benedičič sta namreč zaključila svojo pot pri kanarčkih, postala pa sta prosta igralca. Benedičič je sicer imel pogodbo s Koprom do konca naslednje sezone, a očitno sta se klub in nogometaš že predčasno sporazumno razšla. 

27-letnik, ki je s Celjani osvojil naslov državnih prvakov, je na obali preživel le eno sezono, v kateri je zbral 30 nastopov, ob tem pa prispeval tudi 4 zadetke. Tudi Požeg Vancaš je kot član Kopra nastopal zgolj eno sezono, ob tem pa je na 25 tekmah v statistiko vpisal 2 zadetka in 2 asistenci.

Kje bosta omenjena nogometaša nadaljevala svojo kariero še ni jasno, vsekakor pa lahko predvidevamo, da jima ob vseh prvoligaških izkušnjah, ki sta jih doslej zbrala, ne bo manjkalo ponudb tako v Sloveniji, kot tudi na tujem. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Visoka zmaga Domžal

Prvi obračun današnjega dne se je pričel ob 15. uri v Kidričevem. V 18. krogu Prve lige Te…