Nogometaše Mure ob 17.30 uri čaka nov pomemben obračun v boju za Evropo, ki bo v samem zaključku sezone še posebej razburljiv. Prekmurci kljub slabšim rezultatom ne mečejo puške v koruzo.


Črno-beli so to pomlad sedemkrat stopili na zelenico, toda zmagali so le enkrat. Pred samim zaključkom prvenstva za tretjeuvrščenimi Celjani, ob odigrani tekmi manj, zaostajajo za zajetnih devet točk in bodo rezultatsko krivuljo kmalu morali obrniti navzgor, če želijo poleti na prekmurski ravnici spremljati mednarodne tekme.

Prva priložnost se ponuja že danes, ko bo na Fazaneriji gostovala vodilna Olimpija. Mura za zmaje v aktualni sezoni ne pozna recepta, saj je na treh obračunih proti njim osvojila le točko. Prekmurci tik pred odhodom na reprezentančni premor niso izdatno vknjižili domače zmage proti Mariboru in so nato v Novi Gorici v zaključku tekme prišli do remija, v četrtek pa so na prizorišču današnjega obračuna po preobratu izgubili proti Koprčanom.

Slabši rezultati pa očitno nimajo vpliva na številne privržence kluba. Tudi danas bo Fazanerija namreč lepo zapolnjena, kot se za drugi najbolj gledan klub v državi tudi spodobi. Največja tribuna bo ponovno pokala po šivih, prav tako pa se že polnijo sedeži na severni. Za pričakovati je tudi prihod številnih navijačev gostujočega moštva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Danes bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko s…