Matej Podlogar ostaja ob Kamniški Bistrici, z ravbarji je dogovor sklenil do leta 2022. Krilni napadalec je med slovensko elito zbral že 241 nastopov, 46-krat pa se je veselil tudi zadetka.


V pretekli sezoni je 29-letnik v 37 nastopih za Domžalčane zabil 7 golov.

 “Najprej zahvala športnemu direktorju Mateju Oražmu in glavnemu trenerju Dejanu Djuranoviću za izkazano zaupanje. Vsi vemo, da se tukaj odlično počutim. Do kluba gojim prav posebno simpatijo, zato sem v tem trenutku izjemno zadovoljen. V dosedanjih štirih sezonah sem tukaj doživel ogromno lepega, z zaposlenimi v klubu pa sem vselej imel odličen odnos. Nedvomno bo tako ostalo tudi v prihodnje, priznati pa moram, da si z NK Domžale v bližnji prihodnosti želim osvojiti lovoriko! Aktualne poletne priprave so se zaradi koronavirusa sicer malce zavlekle, toda ne glede na vse, se skupaj s soigralci pripravljamo po najboljših močeh in začetek prvenstva že komaj čakamo,” je za klubsko spletno stran povedal nekdanji slovenski mladi reprezentant.

Podaljšanje sodelovanja je komentiral tudi trener Dejan Djuranović: “Matej je zelo pozitivna oseba, ki s svojim pristopom tako na igrišču kot tudi izven njega daje dodaten ton celotnemu kolektivu, zato je takšno podaljšanje sodelovanja izjemno pomembno. Gre za osebo in igralca na katerega se lahko vedno zaneseš. Kot trener sem izredno zadovoljen, da ga imamo v ekipi, hkrati pa verjamem, da nam bo v bodoče dal še veliko.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od VBi
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura ostala brez stebra obrambe

Že pred tekmo z Olimpijo to preteklo soboto je navijače črno belih lahko skrbela odsotnost…