Slovenski prvoligaši so se po poročanju medijev iz Bosne in Hercegovine ogreli za napadalca, ki nastopa v Premijer ligi, največ zanimanja naj bi pokazali v taboru Domžal.


Luka Kulenović, napadalec Sloge Meridian, je v letošnji izvedbi državnega prvenstva Bosne in Hercegovine na 13 tekmah dosegel 5 zadetkov in dodal 3 asistence. Z dobrimi igrami je 23-letnik opozoril nase in pritegnil zanimanje številnih klubov, tako v domačem prvenstvu, kot tudi v tujini.

Bosanec rojen v Torontu naj bi bil tudi na radarju nekaterih slovenskih prvoligašev. Po pisanju medijev v Bosni in Hercegovini naj bi zanj bili najbolj zagreti pri Domžalah.

”Imam nekaj različnih možnosti. Zanimanje obstaja tako v BiH kot tudi v tujini. Toda ne mudi se mi. Najpomembneje je, da zdaj naredim korak v pravo smer. Tudi Sloga mora biti, jasno, zadovoljna. Če ne bo nič takšnega, kar bi zadovoljilo obe strani, bom v Slogi ostal do konca leta,” je za SportSport povedal Kulenović.

Napadalec je člansko kariero pričel pri Željezničarju iz Banja Luke, nato pa zastopal še Osijek II, Kustošijo in prijedorski Rudar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…