Dare Vršič je bil v torek proglašen za najboljšega nogometaša sezone 2016/17. Vezist Maribora je v glasovanju SPINS, v katerem je sodelovalo 162 nogometašev, premagal Dominika Glavino in Milivoja Novakovića, kmalu zatem pa je očitno dosegel še eno pomembno zmago.


V poznih urah sredinega večera se je namreč razširila vest, da je najboljši asistent prvenstva z mariborskim športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem naposled le dosegel dogovor o podaljšanju sodelovanja. Že pred dnevi so do nas sicer prišle informacije, da ima Vršič bogato ponudbo enega od katarskih klubov, a je očitno tudi pri nogometašu prevladalo mišljenje, da se z mlado družino, ki se ji je pred meseci pridružil še tretji otrok, v tem trenutku tudi za ceno boljšega zaslužka ni najbolj pametno seliti.

Vse glasnejša so tudi namigovanja o vrnitvi Agima Ibraimija v Ljudski vrt, saj naj bi tudi Zlatko Zahovič storil še korak naprej pri opravičilu. EkipaSN pa sicer poroča, da se bo od aktivnega igranja poslovil Milivoje Novaković, ki je vijoličasti dres nosil sezono in pol.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za konec še derbi kroga v Stožicah

Danes ob 18. uri se bo v Stožicah pričela še zadnja tekma 17. kroga državnega prvenstva. V…