Nogometaši Krškega se te dni mudijo na pripravah v hrvaškem Umagu, med tem časom pa je bila v Posavju sklicana skupščina Nogometnega kluba Krško.


Na pobudo 29 članov je bila tako sklicana izredna skupščina, na katero se je v petek odzvalo 73 od skupno 107 članov NK Krško.

Skupščina je vodstvu Nogometnega kluba Krško podelila zaupnico in s tem potrdila, da ima vodstvo še vedno njihovo podporo. Vendar pa brez nevšečnosti ni šlo, saj so pobudniki sklica izredne skupščine vložili pritožbo zaradi včlanitve 31 novih članov, od skupno novih 45 sprejetih podpornikov nogometa v Krškem, ter potem zapustili skupščino.

Kot poročajo iz Krškega, tako ni bilo priložnosti za argumentirano razpravo ter strpni dialog, v katerem bi se uskladili oziroma približali dogovoru in rešitvam. Glede na statut je skupščina nadaljevala delo, ter zavrnila nezaupnico vodstvo ter zavrnila pritožbo o odrekanju pravice glasovanja 31 novim članom.

Vodstvo Nogometnega kluba Krško je tako prejelo zaupanje, ter pooblastilo za nadaljnje delovanje in vodenje športne politike kluba. Prav tako so bile v razpravi dane usmeritve za nadaljnje delo kluba.

Glavna cilja sta finančna konsolidacija in obstanek članskega moštva v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Ob tem pa je jasno zapisano, da si bodo prizadevali financiranje rednega delovanja in vzgoje športnega podmladka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znana enajsterica sezone in podeljene nagrade za najboljše igralce v 1. SNL

Krog pred koncem so člani sindikata SPINS izbrali najboljše posameznike v Prvi Ligi Telema…