Nezadržno se približuje tudi prvi trening nogometašev Mure, ki je zaukazan za soboto 5. januarja. Še pred prvim treningom se bodo črno-beli zbrali na uvodni večerji.


Kot so sporočili iz soboškega prvoligaša bodo črno-beli odigrali 10 pripravljanjih srečanj, med drugim pa se bodo v februarju odpravili v turško mesto Side. Prav tako pa je znanih že sedem nasprotnikov s katerimi se bodo črno-beli pomirili.

Za začetek se bodo Muraši udarili z drugligašem iz Beltincev, sledi obračun proti hrvaškemu drugoligašu Međimurju iz Čakovca. V sredo 30. januarja bodo črno-beli igrali še z enim slovenskim drugoligašem ptujsko Dravo. V turškem delu priprav so znani že trije nasprotniki od štirih. 6. februarja bodo moči merili z ukrajinskim prvoligašem Chornomorets iz Odesse, naslednji dan sledi tekma proti poljskemu drugoligašu Rakow Czestochowa, v ponedeljek 11. februarja pa sledi obračun z moldavskim prvakom Sheriffom iz Tiraspola. Turška generalka je predvidena za četrtek 14. februarja, vendar nasprotnik še ni znan. Zadnja preizkušnja v Sloveniji sledi 19. februarja proti nižjeligašu iz Dobrovc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…