V današnji povratni tekmi pred polno Fazaneriji ni uspelo pripraviti velikega presenečenja. Črno-beli so sicer izjemno pričeli srečanje ter že v 6. minuti srečanja povedli, ko je polno Fazanerijo na noge spravil Luka Bobičanec.


Po prejetem zadetku so Izraelci rezultat obrnili v svojo korist še v prvem polčasu. Najprej je po dobre pol ure igre za izenačenje poskrbel Mohammad Awad. Le nekaj trenutkov zatem pa je vse upe varovancev Anteja Šimudnže pokopal Yuval Ashkenazi, tako so Izraelci na odmor odšli s prednostjo enega zadetka.

V nadaljevanju so Izraelci kontrolirali rezultat, dobrih petnajst minut pred iztekom srečanja pa je Yuval Ashkenazi s svojim drugim zadetkom dokončano pokopal vse upe Mure po napredovanju. Muraši sicer niso obupali in šest minut kasneje rezultat znižal Klemen Šturm.

Do konca srečanja se rezultat več ni spremenil, tako je s skupnim rezultatom 2:5 v 2. krog kvalifikacij napredoval izraelski Maccabi Haifa.

Mura : Maccabi Haifa 2:3 (1:2)

Bobičanec 6`, Šturm 81`; Awad 31`, Ashkenazi 35`, 76`

Mura: Obradović, Pučko, Bošković, Maruško, Šturm, Kozar, Šporn (82` Laci), Bobičanec, Šušnjara, Maroša, Horvat (45` Bubnjar)

Maccabi Haifa: Haimov, Gershon, Habashi, Arad, Utin, Haziza (45` Abu Fani), Lavi, Ashkenazi (77` Wildschut), Mabouka, Awad (Rukavytsya), Shua

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do remija proti Tuzli

Maribor je v Gornji Radgoni odigral še četrto pripravljalno tekmo in še na tretji zaporedn…