V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja Vermezovića na prekmurski ravnici zaključena. Črno-beli so se 60-letnnemu strategu zahvalili za sodelovanje, njegova zamenjava bo znana že danes.


Vermezović se je na klop Mure usedel septembra lani, ko je po slabem štartu v sezono zamenjal Dejana Grabića. Pod vodstvom Beograjčana so Prekmurci v državnem prvenstvu igrali v sistemu toplo-hladno, zbrali so pet zmag, tri remije in pet porazov. Spomladanski del sezone je Mura pričela z visokim porazom na gostovanju v Celju, v nedeljo je do prekinitve v 57. minuti na podoben scenarij kazalo tudi na domačem terenu proti Mariboru. “Podoba čarno-bejlih na igrišču v zadnjem času ni bila takšna, kot bi si želeli in zato se je klub z Vermezovićem dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe. Skupaj z njim se poslavlja tudi dosedanji pomočnik Slaven Kovačević,” so zapisali na spletni strani kluba.

Prvi favorit za novega trenerja prekmurskega prvoligaša je nekdanji slovenski reprezentant Anton Žlogar. Šestinštiridesetletnik je v zadnjih sezonah vodil mlajše selekcije Slovenije. Primorec bo na mestu trenerja uradno potrjen danes okrog 14. ure, v kolikor v zadnjem trenutku ne pride do preobrata.

  • Delitev točk v Murski Soboti

    Mura je na drugi nedeljski tekmi v 31. krogu Prve lige Telemach gostila Koper. Tekma se je…
  • FOTO: Maribor – Mura 5:0 (9.4.2024)

    Tudi proti Muri so Mariborčani nadaljevali z odličnimi predstavami. Vijoličasti to pomlad …
  • Visoka zmaga Maribora

    Maribor je danes v 30. krogu Prve lige Telemach, ob 18.45 uri, gostil Muro. Vijoličasti so…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …