Pri novem prvoligašu iz Murske Sobote še je naprej sestavljajo ekipo, pred nekaj trenutki so predstavili kar tri novince, ob tem pa črno-belega dresa ne bosta več nosila dva nogometaša.


V črno-beli dres se vrača Tomi Horvat, ki je za Muro igral v kadetski selekciji, kasneje pa se je preselil v Maribor, kjer igral za kadetsko in mladinsko ekipo. 19-letni ofenzivni vezist je tudi standardni član mlajših reprezentančnih selekcij. Z Sobočani je dogovor sklenil vse do maja 2021.

Drugi novinec prihaja je hrvaških nogometaš Špiro Perčić, ki je nazadnje igral za Cibalio iz Vinkovcev. 25-letni osrednji branilec je pred tem igral še za Hajduk, Slaven Belupo, Dugopolje, Solin in Primorac 1929. Črno-belim je Perčić zvestobo obljubil za eno leto z možnostjo podaljšanja pogodbe še za eno leto.

Tretji novinec pri črno-belih je Klemen Šturm, ki se k Muri seli iz Krškega. Šturm, je v lanski sezoni Prve Lige Telekom Slovenije odigral 31 tekem, pred tem je Šturm igral še pri Triglavu. 24-letni levi bočni branilec je z Muro sklenil pogodbo do maja 2020.

Ne bosta pa dresa Mure med prvoligaši nosila Zvonimir Žiger in Arpad Vaš.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…