Svojo prvo profesionalno pogodbo je podpisal mladinec Domžal, Benjamin Markuš. K rumenim se je preselil leta 2015 iz ljubljanske Olimpije, sedaj pa podpisal z domžalskim prvoligašem do maja 2023.


Ob podpisu pogodbe je bil 18-letni osrednji vezist izredno zadovoljen: “Ob podpisu prve profesionalne pogodbe sem izredno vesel, saj so se mi s tem uresničile otroške sanje, hkrati pa mi to daje dodaten zagon za nadaljnje delo. V sodelovanje me je prepričalo zelo dobro in strokovno delo z mladimi igralci. V Domžalah namreč vidim številne možnosti za razvoj in napredek tako na profesionalni kot osebnosti ravni. Delo z mladimi je v Akademiji na zares visokem nivoju, zato oklevanja v tem primeru preprosto ni bilo.”

“V Domžalah sem štiri leta, v dosedanjem obdobju pa mi je zagotovo v najlepšem spominu ostalo nastopanje v mladinski ligi prvakov in osvojitev naslova državnih prvakov s selekcijama U15 in U19. V prihodnje si sprva želim ubraniti naslov z mladiskim moštvom ter se obenem seveda čim bolje uveljaviti v članskem nogometu. Ne bo lahko, vendar verjamem, da sem na pravi poti,” je dejal za konec za klubsko spletno stran.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …