Po petih letih v vijoličastem dresu so v štajerski prestolnici dosegli podaljšanje dogovora z Rokom Maherjem. Devetnajstletni vezist je v Mariboru že od leta 2015, nastopal je za selekcije U15, U17 in U19, na koncu pretekle sezone pa je proti Bravu vpisal tudi prvi nastop za člansko moštvo.


“Veseli me, da je dogovor sklenjen. Gre za potrditev medsebojnega zaupanja in pomembno potezo za prihodnost. Mi verjamemo v Roka, Rok verjame v Maribor. V prejšnji sezoni je še igral pri mladincih, bil priključen k članskim treningom, podobno kot Matko in Žugelj pa je letos Maher na vrsti, da dobi prostor ter koristne izkušnje v članski konkurenci. Naredili bomo vse, da mu omogočimo uspešno nadaljnjo razvojno pot in da bo v prihodnjem obdobju pripravljen prevzeti breme prvokategornika,” je bil za klubsko spletno stran odločen Oliver Bogatinov.

Izjavo je podal tudi mladi Korošec: “Občutki so fenomenalni. Vesel sem, da sem podpisal novo pogodbo z NK Maribor, kar je pomemben korak za nadaljevanje kariere. Ob tem pa pomeni še dodatno motivacijo za nadaljnje delo. Zavedam se, da je v Mariboru konkurenca velika, zato me čaka samo še več trdega dela in dokazovanja trenerju ter celotnemu strokovnemu timu. Veselim se izzivov, ki so pred menoj in verjamem v uspešno vijol’čno prihodnost.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od VBi
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…