Zaključni del priprav na novo sezono Prve lige Telekom Slovenije je tudi pred nogometaši novomeške Krke, ki so doslej odigrali tri pripravljalna srečanja, nazadnje so v hrvaški prestolnici z zadetkom Maria Carevića premagali Zagreb, ki se je ekspresno vrnil med prvoligaše.


“Dobro je bilo, da na vseh treh dosedanjih pripravljalnih tekmah nismo dovolili nasprotnikom, da si priigrajo prave priložnosti. Disciplina, organizacija, postavitev naše ekipe je dobra, imamo pa še preveč tehničnih napak v trenutkih, ko imamo žogo. Potrebne bo več koncentracije, da ne bo takšnih napak, da bi podarjali priložnosti nasprotniku,” je za klubsko spletno stran poudaril strateg novomeške barke Miloš Rus. Nekdanji strateg celjskega prvoligaša je pripravljenost in formo svojih varovancev doslej preizkušal na treh tekmah. Kot smo že zapisali, je Krka nazadnje premagala Zagreb, z zadetkom novinca Josipa Fučka je klonil še drugi hrvaški prvoligaš, koprivniški Slaven Belupo, vmes pa so morali Dolenjci priznati premoč Jagodini, ki je minulo sezono srbske Superlige končala na visokem tretjem mestu.

Krko v soboto ob 18. uri čaka še preizkus pred domačo publiko. Na Portovalu se bodo Novomeščani pomerili z beograjsko Crveno zvezdo, ki se v teh dneh na novo sezono pripravlja v Čatežu. Omeniti velja še podatek, da je z nabiranjem moči in krepitvijo poškodovanega kolena pričel tudi Danijel Rašić, ki se je poškodoval pred prvo pripravljalno tekmo s Slavenom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…