V derbiju sta se Maribor in Olimpija razšla brez zmagovalca, s končnim rezultatom 1:1. Prednost po jesenskem delu je ostala nespremenjena, in sicer štirih točk.


“Igrali smo proti čvrstemu, močnemu moštvu, ki ima hitrost in kvaliteto. Dobro smo bili postavljeni in bili v določenih trenutkih preko načrta, ki smo ga imeli, nevarni. Po uspešnem začetku pa smo potem bili nekoliko nemirni z žogo, kar je pripeljalo do slabšega obdobja v nadaljevanju 1. polčasa. Posledično tudi do dobljenega zadetka. Pred in po zadetku smo bili nezanesljivi, a smo se potem zbrali,” je po remiju izjavil trener vijoličastih Darko Milanič.

Med odmorom smo se dogovorili, da ne smemo odstopiti od pripravljenega načrta. Predvsem pa moramo popraviti mirnost z žogo. To smo naredili, ob boljši posesti dosegli lep zadetek in imeli še nekaj priložnosti, ne samo vratnico. Žal nismo zabili še enkrat za zmago, a smo gledano v celoti odigrali dobro glede na zahtevnost dvoboja in kakovost nasprotnika,” je igro v drugem polčasu ocenil strateg Maribora.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na Fazaneriji hrumijo stroji, kaj bo novega po prenovi?

Ni skrivnost, da ima nogometni hram Murske Sobote, kar nekaj pomanjkljivosti. Čeprav se je…