Eden tvorcev lanske uspešne sezone Triglava v 2. SNL, Boštjan Miklič, se je vrnil v staro jato. V novi sezoni bo zdaj že nekdanji trener orlov skrbel za mladinski pogon ljubljanske Olimpije.

Po osvojenem drugem mestu in uvrstitvi v dodatne kvalifikacije za 1. SNL, je pred tedni nekoliko presenetljivo prišlo do sporazumnega razhoda med Triglavom in 39-letnim trenerjem, ki ga je v Kranju zamenjal še en stari znanec Olimpije, Safet Hadžić. Miklič je pri Olimpiji v preteklosti deloval kot trener mladinske oziroma kadetske ekipe, sedaj pa bo na čelu mladinskega ustroja kluba zamenjal Jasmina Jerića.

“Zame osebno je zares velika čast, da sem prejel klic Olimpije. Navsezadnje sem Ljubljančan, prav tako sem v preteklosti že deloval v tem klubu. Zavedam se odgovornosti, ki jo s sabo nosi tako odgovorna vloga, toda hkrati vem, da sem kos izzivom, ki so pred mano. Naredil bom vse, kar je v moji moči, da bom upravičil pričakovanja. Glavni cilj je seveda jasen: stabilizirati nogometno šolo Olimpije in dvigniti kvaliteto dela na višjo raven. Ne dvomim, da nam bo s skupnimi močmi uspelo,” je za klubsko spletno stran povedal Miklič, ki je tudi že poskrbel za trenerski kader pri selekcijah od 15 do 19 let. Mladince bo še naprej vodil že omenjeni Jerić, prav tako pa ostaja nespremenjeno ime pri kadetih, na čelu katerih ostaja Jaka Kajtazović, sicer brat slovenskega nogometnega sodnika Nejca Kajtazovića. Na čelu selekcije do 15 let bo po novem Rok Baskera.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…