Napadalec mariborskega prvoligaša Jean-Philippe Mendy je po šestih tednih, ko je zaradi zdravstvenih težav nekaj časa preživel tudi v bolnišnici, dobil dovoljenje zdravniške službe, tako da se je lahko pridružil ekipi na treningih.


Francoski napadalec je zadnjo tekmo odigral 3. novembra, ko je na nedeljski tekmi s Triglavom trčil z vratarjem Handanovićem, ponoči bruhal, v torek skušal trenirati, zvečer pa odšel v bolnišnico, kjer so ga zadržali na podrobnih preiskavah. Po vmesni hospitalizaciji in domači oskrbi je Mendy prejšnji teden le dobil dovoljenje, da lahko začne s prvimi aktivnostmi. V mariborski bolnišnici je moral prestati še eno preizkušnjo in po opravljenem testu je Francoz izvedel pozitivno novico, da se lahko pridruži ekipi in prične s treningi. Ker pa se jesenski del državnega prvenstva že zaključuje, bo igral tekme šele v spomladanskem delu.

Jean Philippe Mendy je vrste Maribora okrepil v poletnem prestopnem roku in se ustalil v začetni enajsterici državnega prvaka. Je prvi strelec Maribora, saj je tej sezoni na 15 tekmah dosegel 11 zadetkov.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…