Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro se neprestano približuje, o ponovnem snidenju z Muraši pa je za Ekipo SN spregovoril tudi novi vratar Celja.


Vse bolj vroče postaja pred težko pričakovanim sobotnim dvobojem grofov in črno-belih, tako v Celju, kot tudi v Murski Soboti. Pred tekmo je spregovoril tudi nekdanji vratar Mure Matko Obradović, ki bo tokrat stal med vratnicama celjskih vrat.

V pogovoru za Ekipo SN je navijačem Mure sporočil: ”Mogoče mi je kdo kaj zameril zaradi odhoda v Celje. Čeprav se nočem hvaliti, vsi vedo, kaj sem naredil za Muro. Veliko! Veliko več, kot so pričakovali ali upali. Menim, da sem svoje opravil, kot se spodobi. Več kot to.”

O tem ali pričakuje negativen sprejem Prekmurcev, ki bodo zelo številčni na Stadionu Z’dežele je dejal: ”Ne verjamem, da bo kaj negativnega. Če sem iskren, o tem nisem niti razmišljal. Bomo videli, kako bo. Če ima kdo drugačno mnenje, kot ga imam jaz, s tem nimam nikakršnih problemov, mislim pa, da sem si zaslužil veliko spoštovanje navijačev Mure. Vseskozi, ko sem bil v Fazaneriji, smo imeli poseben odnos. Z moje strani se to ni spremenil, bomo videli, ali se je z njihove.”

Kljub vsemu hrvaški vratar vlogo favorita pripisuje svoji ekipi, ga pa veseli, da tudi katera druga preizkušnja poskrbi za večje zanimanje slovenske javnosti, ne le večni derbi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Dane s bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko …