V moštvu Gorice so po minuli sezoni, ko so osvojili tudi pokalni naslov, ostali brez večine Parminih nogometašev. Alex Cordaz je ostal pri Parmi, Gianvito Misuraca in Francesco Finocchio sta odšla v Piso, Luca Berardocco in Abel Gigli bosta nadaljevala pri Crotoneju, Gianluca je prestopil v Teramo, Alessandro Favalli pa se je vrnil v matični Cremonese.


Še vedno pa ni znano kje bo kariero nadaljeval Massimo Coda, v lanski sezoni drugi strelec lige, ki je bil s strani nogometašev proglašen tudi za najboljšega nogometaše sezone 2013/14. 25-letni napadalec, kljub dobremu vtisu, ki ga je pustil v dresu Gorice, proti pričakovanjem ni dočakal priložnosti pri prvem moštvu Parme, ki ga vodi Roberto Donadoni. Spletni portal ParmaLive danes poroča, da bo Coda tudi v prihodnjem tednu nadaljeval s treningi v vadbenem središču Parme v Collecchiu in čakal na odločitev vodstva kluba. V lanski sezoni strelca 17 zadetkov so v minulih tedni povezovali s številnimi drugo in tretjeligaškimi klubi v Italiji, a do prestopa še ni prišlo.

Tako, kot še dodajo na ParmaLive, ni povsem izključen niti povratek v vrste ‘plavih’, ki bi Codo v novi sezoni krvavo potrebovali, saj so v štirih tekmah domačega prvenstva doslej dosegli vsega dva zadetka in z ničlo ostajajo prikovani na dno lestvice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…