Marko Jakolić je eden od šestih novih nogometašev, ki so jih v letošnjem prestopnem roku zvabili na celjsko Areno Petrol. Novopečena celjska dvajsetica se je v rumeno-modrem dresu dobro znašla, Jakolić je bil v obračunih z Zavrčani in Domžalčani eden najvidnejših in najaktivnejših mož v postavi trenerja Simona Rožmana.


Mladi celjski strateg v letošnji sezoni goji ofenzivni slog igre, ki pa zaenkrat še ni bil poplačan z zadetkom in posledično tudi točkami, saj so grofje doživeli dva minimalna poraza. Kljub temu, so Celjani prikazali dve všečni predstavi, s čimer se je v pogovoru za klubsko spletno stran strinjal tudi 23-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na poziciji desnega bočnega branilca: “Rezultat nam v teh prvih dveh tekmah nikakor ni šel na roko, saj smo vselej pokazali, da smo kakovostna ekipa, ki lahko nadigra nasprotnika v vsakem segmentu igre. Žal nam sreča ni bila naklonjena, še posebej na prvi tekmi, ko smo kar štirikrat zadeli vratnico. Mislim, da smo si po prikazanih igrah zaslužili bistveno več, dober rezultat pa smo želeli tudi zato, ker smo vsi v klubu vložili maksimalen trud in koncentracijo v zastavljen cilj. Ampak takšen je nogomet, enkrat ti da, drugič ti vzame. Vsekakor moramo še naprej verjeti in vztrajati pri zastavljeni filozofiji igre. Enkrat se nam bo zagotovo odprlo tudi rezultatsko. Verjamem, da bo tako že v petek, ko na Areno Petrol prihaja Krka. Upamo, da nas bodo na tej tekmi ponovno v lepem številu podprli tudi naši gledalci. Menim, da jih s pristopom na prvi tekmi nismo razočarali, tudi tokrat pa obljubljamo, da se bomo borili za vsako žogo, da bomo čvrsti, odločni in da jih bomo z vsemi močmi skušali nadgraditi z zmago.”

“S svojima predstavama sem dokaj zadovoljen. Menim namreč, da nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še bolje. Po vsakem treningu moramo biti boljši, iz tekme v tekmo moramo nadgrajevati naše predstave. Strmeti moramo k vsakodnevnemu izboljševanju naše igre in na ta način dodajati nove dimenzije v našo igro,” je o dveh prvoligaških preizkusih dejal nekdanji nogometaš Krškega, ki letos nabira uvodne prvoligaške izkušnje. Začetek je bil spodbuden.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…