Kalvarija ljubljanskega prvoligaša se je nadaljevala tudi v Kidričevem, saj so zmaji v šesti pomladanski preizkušnji še petič izgubili in tako ostajajo pri vsega točki. Marijan Pušnik po novem porazu svojega moštva ni skrival razočaranja, ob tem pa znova ponovil, da težava tiči predvsem v glavah nogometašev.


“Nedvomno ni lahko, če odigraš tako dober prvi polčas, si ustvariš tri, štiri priložnosti, dosežeš zgolj en zadetek, se dogovoriš, da moramo tako nadaljevati, potem pa s slačilnice na igrišče priteče novih 11 nogometašev,” je bil po še eni katastrofi Ljubljančanov zelo razočaran Marijan Pušnik. Strateg zmajev še vedno ni našel odgovora, kaj je krivo za slabe predstave Olimpije: “V fante se je nekaj naselilo, ne verjamejo več vase, bolj sem jih pozival k igri iz prvega polčasa, ko si Aluminij ni priigral nobene priložnosti in smo žogo imeli v naši posesti … potem pa takšen padec. Fantje se bodo morali zateči k delu, spoznati, da je konec s pogovori in sestanki. Sprejeti bodo morali odgovornost. Če sem v napoto, je to najmanjša težava. Sam imam še energijo in voljo ter verjamem, da se lahko dvignemo, toda pri tem mi bodo morali pomagati igralci že na sredini pokalni tekmi proti Mariboru.  Na treningu je situacija veliko boljša kot na tekmi, ko igramo v krču, nismo sproščeni ter delamo res veliko napak.”

Lahko bi rekli, da iz trenerja Olimpije veje nezadovoljstvo nad varovanci, ki se bodo po njegovih besedah zares morali zamisliti nad svojimi igrami. Ni več časa za sestanke in puhlice, za katere se zdi, da so pri vodstvu že odklenkale. Ljubljančane že v sredo čaka nova težka preizkušnja proti Mariboru v polfinalu pokala. Ob vseh težavah je Dravograjčan na ljubljanski klopi v Kidričevem ostal še brez Branka Ilića, ki si je, kot je že včeraj pisala Nogomania, huje poškodoval koleno, nastradale naj bi tudi križne vezi.

Če se malce pošalimo, je ta trenutek za zeleno-bele že tekma z Radomljami zahtevna preizkušnja, šale pa ne poznajo več v navijaški skupini Green Dragons, saj je vodstvo le-te obiskalo današnji trening in sporočilo, da ni več prostora za alibije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Gašper Krvina
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani krivuljo ponovno obrnili navzgor

Nogometaši Domžal so se po porazu proti Olimpiji hitro vrnili v pozitivne tirnice ter prot…