Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zasedenimi tribunami. Kljub nedavni kazni Nogometne zveze Slovenije v štajerski prestolnici za omenjeni prvoligaški obračun prodajajo vstopnice.


Kot pojasnjujejo pri 16-kratnih državnih prvakih se bo klub pritožil na sklep disciplinskega sodnika NZS, da na naslednjih štirih domačih tekmah v Ljudskem vrtu ne sme biti gledalcev: “zoper odločbo disciplinskega sodnika NZS o igranju štirih domačih tekem pred praznimi tribunami je možna pritožba, NK Maribor se bo v postavljenem roku (tri dni) pritožil, kazen pa se izvrši po dokončnosti sklepa. Priprave moštva in organizacijske aktivnosti za naslednjo tekmo se tako nadaljujejo po predvidenem načrtu. Vrata stadiona odpremo uro pred začetnim sodniškim žvižgom, ob 16.30.”

Mariborčani na dvoboju proti Domžalam pričakujejo dobro zapolnjene tribune, ekipa Anteja Šimundže pa bo lovila še tretjo februarsko zmago na domačem terenu. Pred tem so vijoličasti s 7:0 deklasirali Aluminij, nazadnje pa je z 2:1 padel tudi Bravo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …