Ljudski vrt sicer že dober teden ni več prazen, saj pod vodstvom trenerja Anteja Šimundže že od ponedeljka vadijo predvsem mlajši nogometaši, ki sta se jim pridružila tudi Marko Šuler in Jean Philippe Mendy.


V celotni zasedbi se bodo vijolice zbrale jutri, na že tradicionalni skupni večerji v eni od znanih mariborskih restavracij, medtem ko se treningi začenjajo v ponedeljek dopoldne. Šimundža je za spletno stran mariborskega kluba uvodni teden vadbe povzel z naslednjimi besedami: “Lahko rečemo, da smo neuradno začeli s pripravami že 9. junija. Igralci z večjimi obremenitvami so po dolgi, naporni sezoni izpolnjevali zastavljene programe v domačem okolju, mlajšim in tistim posameznikom, ki so iz takšnih ali drugačnih razlogov zbrali manjšo minutažo, smo omogočili skupno vadbo v Ljudskem vrtu. Imamo to možnost in zakaj je ne bi izkoristili. Zato sta bila zraven tudi Marko Šuler in Jean-Philippe Mendy, ki sta imela vmes nekaj težav s poškodbami. Vse aktivnosti sta opravila brez zapletov, ne čutita bolečin in ju počasi lahko vpeljujemo v trenažni proces večjih obremenitev.”

Kot so še zapisali na spletni strani dvanajstkratnih državnih prvakov, večjih kadrovskih sprememb ni za pričakovati, nekaj uvodnih treningov bo izpustil le reprezentant Aleš Mertelj, ki se bo pripravam priključil v četrtek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…