Danes sta se v Ljudskem vrtu v podaljšanjem srečanju (2×60 minut) pomirila Maribor in Domžale. Zmage s 4:2 so se veselili vijoličasti, ki tako odhajajo v Turčijo z lepo popotnico.


Tik pred koncem prvega dela v 56. minuti so vijoličasti uspeli ugnati Milića, ko je podajo Klinarja izkoristil kapetan Tavares. Toda vodstvo vijoličastih ni trajalo dolgo, saj so v izdihljajih prvega dela Domžalčani uspeli rezultat izenačiti, ko je po gneči po kotu bil najbolj spreten Nicholson.

V 93. minuti so Mariborčani še drugič na srečanju povedli, za novo vodstvo je poskrbel Jasmin Mešanović. Le minuto zatem je še drugič na srečanju udaril najučinkovitejši mož na zelenici Jasmin Mešanović, ki je izkoristil podajo Dina Hotića. Na drugi strani do Domžalčani ponovno dokaj hitro vrnili udarec varovancem Darka Milaniča in že v 99. minuti rezultat znižali ko je natančno podajo Podlogarja izkoristil Vuk. A že štiri minute zatem so vijoličasti ponovno pobegnili na varna dva zadetka prednosti, ko je Hotić še enkrat natančno podal, podajo pa je izkoristil Mulahusejnović ter postavil končni rezultat srečanja.

NK Maribor : NK Domžale 4:2 (1:1)

Tavares 56`, Mešanović 93`, 94`, Mulahusejnović 103`; Nicholson 60`, Vuk 99`

NK Maribor – prvi polčas: Pirić, Klinar, Ivković, Šuler, Viler, Cretu, Dervišević, Kramarić, Bajde, Tavares, Zahovič. Drugi polčas: Handanović, Šme, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Pihler, Hotić, Vršić, Felipe Santos, Žugelj (91` Mulahusejnović), Mešanović

NK Domžale – prvi polčas: Milić, Rom, Klemenčič, Dobrovoljc, Sikošek, Gnezda Čerin, Vetrih, Mujan, Lazarević, Ibričić, Nicholson. Drugi polčas: Mulalić, Guček, Hodžić (90` Horvat), Žužek, Femec, Podlogar, Pečnik, Radovanović, Obšivač, Žinič, Vuk

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…