Bolj ali manj je že postalo jasno, da Maribor v prihodnosti ne bo računal na Roka Kronavetra, Roka Sirka, Altina Kryezia in Roka Maherja. Zna se zgoditi seveda še kakšen odhod, najbolj vroči na nogometnem tržišču so Vipotnik, Brnić, Antolin in Repas. Po nekaterih ugibanjih pa bi lahko Ljudski vrt kmalu zapustil tudi Ažbe Jug. A Šuler medtem že napoveduje tudi nove prihode.


S tremi, štirimi igralci smo že v zaključni fazi dogovorov. Imen ne bi razkrival, saj vsa prvenstva še niso končana in je treba počakati na razplet. Spremembe so nujne, hočemo več, sezona, kot je za nami, se ne sme več zgoditi. Pripeljali bomo načrtne okrepitve, potrebujemo pa tudi ustrezen odziv zdajšnjega moštva. Fantje so sposobni več. Če je ta ista ekipa vmes uspevala zmagovati v seriji, imamo temelje, na katerih lahko gradimo. Tudi glede na zanimanje tujih klubov imamo potrditev, da fantje premorejo kakovost,” je dejal Marko Šuler.

Hkrati se je dotaknil tudi statusa Marka Tolića in Marka Božića, ki sta v Mariboru kot posojena nogometaša Dinama (Tolić) in Frosinoneja (Božić).

Glede Tolića in Božića smo prav tako še v pogovorih. Želja, da ostaneta v Ljudskem vrtu, obstaja, ampak je dogovor odvisen od različnih okoliščin,” je zaključil športni direktor Maribora.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić potrdil pogovore z Mariborom o prihodnosti mladega Strajnarja

Že nekaj časa se namiguje, da bo to poletje v Ljudskem vrtu izjemno pestro. Mariborčani si…