Tudi 31. krog državnega prvenstva, čeprav se zaradi ponedeljkovega srečanja med Celjani in Krčani sploh še ni bil zaključil, ponovno mineva ob polemiki nad napačnimi sodniškimi odločitvami, ki se nekaznovano dogajajo že skozi vso sezono.


 

V Novi Gorici se je sodniška trojka, na čelu z Asmirjem Sagrkovićem, ponovno izkazala z odločitvami v škodo Maribora, ki je dobil novo potrditev, da so njihove pritožbe nad sojenjem v večini primerov povsem na mestu. Najbolj so ga sodniki polomili v 59. minuti, ko je Luka Zahović dosegel povsem regularen zadetek za 0:3, si čimer bi srečanje bržkone bilo odločeno, a je 2. pomočnik Grega Kordež napačno dvignil zastavico in pokazal na prepovedan položaj mariborskega napadalca. Tekma je sicer minila ob še nekaj spornih trenutkih, v večini primerov v škodo vijoličastih, katere si lahko ogledate na posnetku spodaj.

 

Najbolj sporen trenutek kroga pa se je prav gotovo zagotovo zgodil na Fazaneriji, kjer sta se Mura in Rudar razšla z izidom 3:3. Muraši so globoko v sodnikovem dodatku preko Sirka prišli do izenačenja na 3:3, a le nekaj trenutkov kasneje ponovno prejeli zadetek, ki pa ga je Dejan Balažic na signalizacijo Aleksandra Burjana razveljavil. Počasni posnetek je pokazal, da je odločitev bila napačna in je direktno vplivala na končni izid. Velenjčani bijejo trd boj za obstanek in so tako ostali brez pomembnih dveh točk na svojem kontu.

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…