Po tem, ko je zasedba Domžal v Stožicah v žep pospravila varovance Alberta Riere, se je slednji kljub dejstvu, da so bili njegovi nogometaši nadigrani odločil komentirati, da bi si verjetno nogometaši v rumenih dresih raje želeli igrati v zelenih. Po njegovem mnenju naj ne bi uživali na igrišču, a v to je težko verjeti, saj so si na tekmi v Stožicah pripravili rajanje v katerem je bilo težko ne uživati.


No besede Riere pa so zmotile tudi športnega direktorja Domžal, Senijada Ibričića, ki se je odločil komentirati besede Riere. V pogovoru za Ekipo SN je odgovoril brez dlake na jeziku.

“V prvem polčasu smo odigrali vrhunsko, povedli smo s 3:0. Olimpija v prvem delu ni imela niti enega strela v okvir gola! Tudi zato sem se odločil, da odgovorim ljubljanskemu klovnu.Res se nisem želel spuščati na njegovo raven, a se bom. Prvič govorim o tem, morda tudi zadnjič. Tudi kot igralec o takšnih stvareh nisem želel govoriti, toda zdaj smo v takšnem položaju, da moram. Če bi Riera svoje igralce po prvem polčasu vprašal, ali bi bili raje v rumenem ali zelenem dresu, sem prepričan, da bi vsi rekli, da v rumenem. Zagotovo. To, kar govori Riera, ni logično,” je komentiral Senijad Ibričić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Danes bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko s…