Ljubljanska Olimpija, ki je jesenski del prvenstva končala na skromnem šestem mestu, začenja s pripravami na drugi del sezone.


Ljubljančani sporočajo, da bodo nogometaši Olimpije v petek, 10. januarja začeli s pripravami na spomladanski del sezone 2013/14. Srbski Trener Milorad Kosanović bo svoje varovance na prvi trening popeljal ob 12. uri v Športnem parku Radomlje. V ekipi bo manjkalo kar nekaj nogometašev, ki so med tem že zapustili zmajevo gnezdo. Z novimi soigralci bo prvič treniral tudi prvi novinec v tem prestopnem roku Marko Zalaznik. Začetek priprav bo izpustil Andraž Šporar, ki še vedno okreva po poškodbi, Enis Djurković, ki naj bi se vrnil aprila, in Rok Baskera, ki v tej sezoni več ne bo igral in naj bi začel trenirati poleti.

Čeprav je Olimpija vsako zimo opravila zimske priprave v tujini, zadnji dve zimi so bili v Španiji, pred tremi leti pa v Turčiji, so se tokrat v Ljubljani odločili za varčevalni program. Samo v primeru ugodne cene bi lahko tudi letos del priprav opravili na obali turškega Sredozemlja. »Ni še odločeno, odvisno bo od tega, koliko bi stale. Če bo ponudba predraga, ne bomo šli v Turčijo,« je za časopis Delo dejal Olimpijin predstavnik za stike z javnostjo Tine Zupan.

Ljubljančani bodo odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem, vendar pa število pripravljalnih tekem in imena morebitnih tekmecev še ni znano.

Več sledi!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez tekme tudi v Celju

Sedemnajsti krog Prve lige Telemach krojijo težavne vremenske razmere. Uvodna tekma med Ro…