Ljubljančani ta vikend nimajo ligaških obveznosti, saj je bil večni derbi z Mariborčani prestavljen na še neznan datum. Zeleno-beli so tekmovalni premor izkoristili za krajše priprave v Čatežu in se danes pomerili s turškim Gençlerbirligijem.


Obračun s klubom iz Ankare, ki je minulo sezono močnega turškega prvenstva končal na devetem mestu, se je končal brez zadetkov, kot so zapisali na spletni strani Olimpije, so zmaji proti čvrstemu in fizično močnemu nasprotniku pokazali borbeno igro, saj si varovanci turškega stratega Mustafe Kaplannija niso uspeli ustvariti niti ene prave priložnosti. Za Olimpijo so priložnosti zapravili Šporar, Vukčević in Matić. Darko Karapetrović, ki je zmaje dobro vodil tudi na prijateljskem obračun z londonskim Chelseajem, je bil po tekmi zadovoljen s prikazanim: “Igrali smo proti zelo čvrstem nasprotniku in se enakovredno kosali z njim. V določenih trenutkih tekme smo bili precej boljši. Zadovoljen sem, da so fantje pokazali izredno borbenost, a moramo ostati na trdnih tleh. Za nas je v tem trenutku pomembna samo tekma z Radomljami.”

Karapetrović je priložnost za igro ponudil štirinajsterici nogometašev, zaigrali so Šeliga, Jović, Delamea Mlinar, Mitrović, Bajrić, Matić, Golubar, Kapun, Omladič, Šporar, Burgič, Valenčič, Gajić, Djurković in Vukčević.

OLIMPIJA 0:0 GENÇLERBILIGI

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…