Postani navijač Triglava in bodi del Prve Lige Telekom Slovenije tudi ti. Triglav je pripravil zanimivo akcijo z letno vstopnico za tekme NK Triglava. S prvim marcem se je začela prodaja sezonskih vstopnic, ki ponujajo navijaču Triglava VIP popustnik, kar pomeni, da lahko imetnik letne vstopnice uveljavlja za več kot 500 EUR popustov v 40 različnih podjetij. To pa še ni vse, veliko več si lahko preberete v spodaj navedenem povzetku iz uradne strani NK Triglava. Očitno si ob dobri sezoni uprava kluba želi, tudi ob zvestih Small Facesih, pripeljati publiko in s tem pripeljati klub na višji nivo. Priložnost nastopa v Evropskih pokalih je možna, saj se je NK Triglav prvič uvrstil v polfinale Pokala Slovenije. Želimo si, da bi se nivo gledanosti PLTS na stadionih povečal in Triglav počne ravno to, vabi pristaše in ljubitelje nogometa na svoj stadion. 


V 22. krogu PLTS je bilo na vseh stadionih(tekma Mura – Olimpija je bila preložena) skupno število gledalcev 2700, članek o temu pa lahko najdete tudi na našem portalu: Tribune 22. kroga PLTS

 

NK Triglav Kranj pripravlja posebno in nadvse atraktivno ponudbo za ljubitelje nogometa na Gorenjskem. S prvim dnem v marcu se začne prodaja letnih vstopnic za domače tekme NK Triglav Kranj za leto 2013. Z nakupom si bodo navijači zagotovili ogled vseh 18 tekem 1. slovenske nogometne lige ter pokalnih in mednarodnih prijateljskih tekem na domačem stadionu. Poleg tega bodo deležni še posebnih bonitet, s katerimi dokazujemo, da se navijati splača.

Vsi imetniki letnih vstopnic bodo imeli zagotovljen stalni sedež na osrednjem delu tribune, prejeli bodo VIP popustnik, s katerim lahko uveljavljajo za več kot 500 evrov popustov v 40 različnih podjetij, ter darilo kluba – klubsko skodelico in pokrivalo z grbom NK Triglav Kranj. Še več! Na dan srečanja bodo prejeli najnovejše informacije o domači in gostujoči ekipi, ob polčasu pa se bodo lahko pogostili v klubskem VIP prostoru.

V prodaji bosta dve vrsti vstopnic: individualna ter podjetniška letna vstopnica. Individualno letno vstopnico bodo fizične osebe lahko kupile na obroke, še poseben popust pa bodo lahko uveljavljali študenti, upokojenci in ženske. Podjetniška letna vstopnica pa ima to prednost, da je prenosljiva. Cene letnih vstopnic se gibajo med 60 in 108,5 EUR z vključenim DDV.

 

Nakup letne vstopnice bo od 1. 3. 2013 možen preko uradne spletne strani www.nktriglav.com, na telefonsko številko (04) 238 00 50 ali v klubski pisarni v ponedeljek, sredo in petek med 9. in 18. uro ter v torek in četrtek med 9. in 16. uro.

 

Doživite nepozabne športne trenutke – PRVALIGA.SI!

 

Ekipa NK Triglav Kranj

 

 vir: www.nktriglav.com

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …