Zvečer se bosta v domžalskem športnem parku v 5. krogu Prve lige Telemach udarila Domžale in Maribor. Slednji so na zadnjih petih obračunih v vseh tekmovanjih zabeležili prav toliko porazov, Domžalčani pa so v sezono krenili za odtenek bolje.


Ajdin Mulalić, vratar NK Domžale“Tekmec je Maribor, ekipa, ki ji trenutno ne gre najbolje, sicer še tekmujejo v Evropi, a zagotovo bodo v srečanje stopili na polno. Prvenstveni položaj jim ne dopušča veliko prostora za razne eksperimente in tega se dobro zavedamo. Na lestvico se ne oziramo. Smo šele na začetku sezone. Maribor ni v najboljšem položaju, vendar takšne ekipe se prej ali slej odzovejo. Kljub temu moramo poskrbeti, da se to ne bo zgodilo že v nedeljo, saj igramo na domačih tleh, kjer si tudi želimo zabeležiti prvo zmago in s tem nadaljevati s pravo formo. Na tekmah z Mariborom je bilo v lanski sezoni precej zadetkov, enako mislim, da bo tudi tokrat. Odločala bo učinkovitost v napadu.”

Radovan Karanović, trener NK Maribor“Moramo razumeti navijače, da so nezadovoljni, toda dejstvo je, da je to mlada, obetavna razvojna ekipa, ki ima svojo prihodnost. Trenutno smo v slabi fazi, zaradi različnih okoliščin, toda treba je pozitivno gledati na zadeve in prepričan sem, da se bodo rezultat obrnili v našo prid. Naš problem izhaja tudi iz spoznanja, da časa za trening ob tem zgoščenem koledarju ni, tako da moramo določene zadeve popravljati tudi med posameznimi tekmami.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Anže Mlakar
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…