Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z Radomljami, Štajerci pa so takrat popolnoma deklasirali zadnjeuvrščeni Tabor ter z rezultatom 4:0 odnesli domov tri točke.


Vse pogosteje se pojavlja vprašanje o statusu Gregorja Sikoška v klubu vijoličastih. Damir Krznar se je na zadnjih tekmah odločil na levi bok postaviti Nacha Guerrica, saj trener Krznar enostavno meni, da si je to zaslužil.

“Vedno želim biti pošten do svojih igralcev. V tistem trenutku je bil boljši od Sikoška, izkoristil je priložnost. In vi meni povejte, kateri trener bi ga zamenjal po takšnih dveh ali treh predstavah,” je za EkipoSN povedal Krznar, ki noče razkriti, kdo bo na jutrišnji tekmi začel na levem boku: “Sikošek je ta teden zelo dobro delal. Ne bom povedal, kdo bo začel. Tukaj so, blizu so, sladke skrbi imam, koga izbrati. Zdaj ste mi vi naredili težavo. Ker če dam Sikoška, se bo Nacho počutil, kot da popravljam krivico ali nekrivico za Sikoška. A ne skrbite, našli bomo pravo rešitev.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. V.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…