Ni skrivnost, da pri Mariboru z letošnjo sezono nikakor ne morejo biti zadovoljni. Nekateri igralci so Maribor že zapustili, nekateri ga še bodo, a nekaj bo v mestu ob Dravi tudi novih obrazov. Željo po dodatnih okrepitvah je izrazil tudi Krznar sam, ki je napovedal revolucionarne spremembe v klubu.


Veliko novih obrazov smo predvideli, omenil sem osem, devet igralcev, ki bi jih želel videti tukaj. Športni direktor je že podal predloge in našel pet, šest zelo zanimivih posameznikov. Morebitne okrepitve lahko razvrstimo v tri kategorije. Nekaj, kar je dosegljivo, nekaj, za kar se bomo borili in najbrž nekaj, kar bo morda tudi nemogoča misija. A dokler ne vprašaš in ne poskusiš, ne veš. Seznam je širok. Menim, da sta dva igralca že pred zaključkom dogovora, kar je zelo pomembno,” je uvodoma dejal Damir Krznar.

Okrepiti se želimo na levem bočnem položaju, iskali bomo tudi zadnjega zveznega igralca, napadalca in ofenzivnega vezista. Poskusili bomo pripeljati tudi vsaj enega krilnega napadalca. Bilo bi dobro, če bi izbrali desničarja za levo stran. Najboljše pa igralca s takšnimi značilnostmi, da bi lahko igral na obeh straneh. Kar bo izvedljivo in kdaj, bomo videli. Ali takoj na začetku priprav ali nekoliko pozneje. Seveda bi želel videti, da jih bo čim več z nami že od začetka priprav, saj te niso predolge in je mogoče veliko opraviti. Formo pa lahko brusimo tudi skozi začetni del prvenstva. Verjamem, da bomo našli dobra nadomestila za igralce, ki so odšli in da bomo konkurenčni. To je naša obveza,” je odločno zaključil strateg vijoličastih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić potrdil pogovore z Mariborom o prihodnosti mladega Strajnarja

Že nekaj časa se namiguje, da bo to poletje v Ljudskem vrtu izjemno pestro. Mariborčani si…