V zadnjem krogu Prve Lige Telekom Slovenije se bosta na stadionu Matije Gubca pomerila Krško in Gorica. Srečanje se bo pričelo ob 17.55, pravico na srečanju pa bo delil Aleksandar Matković.


Krčani se z srečanjem proti Goričanom vsaj za eno leto poslavljajo od Prve Lige. Za tokratnimi nasprotniki imajo na lestvici kar deset točk zaostanka, tudi forma Posavcev pa ni kaj vzpodbudna, saj so v seriji štirih zaporednih porazov. Krčani so nazadnje priznali premoč Mariborčanom, za konec prvoligaškega statusa pa bodo lovili še tretjo medsebojno zmago v letošnji sezoni proti Gorici. Krčani se vsekakor od svojih navijačev, ki so jim stali ob strani skozi vso sezono želijo posloviti z pozitivnim rezultatom, glede na medsebojna srečanja, pa ne bi bilo presenetljivo, če bi tri točke, zadnje tri v Prvi Ligi vsaj za eno sezono ostale na Gubcu.

Goričane tudi v zadnji tekmi sezone, čaka težka tekma, v kateri se želijo čim bolje pripraviti na dodatne kvalifikacije, katere bodo po vsej verjetnosti odigrali proti sežanskemu Taboru. Goričani so sicer v zadnji tekmi po seriji porazov prišli doma do točke proti Aluminiju, a to je bil premalo, da bi se izognili devetemu mestu in dodatnim kvalifikacijam. Trener Goričanov Saša Kolman, bo verjetno v Krškem nastopil z spremenjeno zasedbo, saj bi rad svoje odločilne može spočil za obe tekmi dodatnih kvalifikacij. Goričani bodo ne glede na vse, poskušali priti v Krškem do pozitivnega rezultata, ki bi jim dal dodatnega elana za obe tekmi v dodatnih kvalifikacijah.

Se bo Krško veselilo tretje medsebojne zmage v letošnji sezoni? Ali se bodo drugič v prvenstvu veselili Goričani?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…