Zadnja tekma 27. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigrana v Novi Gorici, kjer bo domača Gorica gostila Krško. Gre za obračun osem in zadnje ekipe iz prvenstvene lestvice, ki se bo pričel ob 19.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Mitja Žganec.


Goričani se v dvoboj s Krškim podajajo po dveh zaporednih porazih, ki sta med tednom odnesla Nermina Bašića. Tako bo današnji obračun proti Krškemu vodil Saša Kolman. Goričani torej pričakujejo Krško v dokaj slabi formi, v domačem taboru seveda upajo, da prekinejo črno serijo, in osvojijo nujne tri točke v boju za obstanek. Goričani so ob včerajšnjih rezultatih pred današnjo tekmo že na predzadnjem mestu lestvice. Sicer imajo pred Krškim devet točk prednosti, a kljub vsemu bodo varovanci Saše Kolmana morali danes narediti vse, da pridejo do še druge letošnje zmage proti Posavcem.

Krško po porazu proti Mariboru tokrat gostuje pri Goričanih. Za četo trenerja Andreja Panadića je tekma v Novi Gorici za biti ali ne biti saj štejejo samo tri točke. Posavci so proti vijoličastim med tednom nakazali, da bi lahko iztržili kaj več, zato se danes optimistično podajajo v srečanje na severu Primorske. Je pa pred Krčani zanimiv urok, ki ga bodo danes skušali premagati, saj Krško v sedmih srečanjih v Novi Gorici še ni zmagalo, tako da je to lahko samo še dodatna motivacija za nuklearce.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić: Bilo je prelepo

V oddaji Skozi rumena očala je gostil tudi Senijad Ibričić, ki bo v novi sezoni opravljal …