V drugem sobotnem srečanju se bosta na stadionu Matije Gubca udarila Krško in velenjski Rudar. Srečanje se bo pričelo ob 19.00 uri, pravico v Krškem pa bo delil Matej Jug.


Krčani se trenutno nahajajo v izjemno slabi seriji rezultatov, nazadnje so morali priznati premoč kranjskemu Triglavu, a kljub temu se nahajajo na varnem sedmem mestu prvenstvene lestvice. Krčani bodo proti Velenjčanom lovili drugo letošnjo zmago v prvenstvu, po avgustovski zmagi so v nadaljevanju morali kar dvakrat priznati premoč Velenjčanom. Nekaj preglavic Alenu Ščulcu zagotovo predstavlja odsotnost Lea Ejupa, saj obramba Krčanov v zadnjih krogih ni prepričljiva. Prav tako pa kar nekaj preglavic strategu krškega predstavlja neučinkovitost napadalcev, ki upa, da se odpre najučinkovitejšemu možu Posavcev Miljanu Škrbiču. Kljub lepi prednosti devetih točk Krčanov pred Ankarančani, bi si Posavci želeli, da proti Velenjčanom ostanejo neporaženi.

Velenjčani prihajajo v Krško v seriji treh zaporednih porazov, nazadnje so morali pričakovano priznati premoč Mariboru, kar nekoliko presenetljiv pa je bil zadnji gostujoči poraz proti Ankaranu. Velenjčani so morali tudi prepustiti željno četrto mesto Celjanom, ki imajo trenutno enak točkovni izplen. Velenjčani bodo v kolikor si želijo zagotoviti četrto mesto morali začeti nabirati točke in za varovance Marijana Pušnika se zdi trenutna forma Krškega idealna za ponoven začetek pozitivne serije s katero bi se knapi lahko enakovredno kosali s Celjani. A Marijan Pušnik bo v Krškem še vedno pogrešal Matica Črnčića in Damjana Trifkovića, ki sta poškodovana.

Lahko Krčani doma končno uženejo Velenjčane? Ali bodo knapi v Krškem vendarle prekinili serijo treh zaporednih porazov?

Naš tip: 0

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaš Domžal prevzel vodenje nižjeligaša

Dvaintridesetletni Slobodan Vuk, sicer najboljši strelec v zgodovini domžalskega prvoligaš…