Na stadionu Matije Gubca bo Krško gostilo Celje. Srečanje se bo pričelo ob 16.00 uri, pravico med sedmo in peto ekipo iz prvenstvene lestvice pa bo delil Roberto Ponis. V medsebojnih srečanjih je v letošnji sezoni doma slavilo Krško, prvo srečanje v Celju se je končalo brez zadetkov, zadnje srečanje pa so gladko dobili Celjani.


Krčanom preteklo sredo ni uspelo pokvariti načrtov Ljubljančanom, tako da so v Stožicah vpisali še tretji zaporedni poraz. Krčani, ki trenutno zasedajo sedmo mesto na lestvici, imajo pred osmim Aluminijem točko prednosti, tako da bi se ob neugodnem razpletu srečanja v Krškem lahko znašli celo na osmem mestu lestvice. Krčani si na vse pretege želijo sezono končati kot sedmi, ter se od svojih zvestih navijačev posloviti z tremi točkami. Alen Ščulac proti Celju nebo mogel računati na Klemna Šturma, ki ima štiri rumene kartone in je predčasno končal s sezono. Verjetno bo tudi tokrat Ščulac priložnost ponudil mlajšim igralcem, ki so se kljub porazu dobro upirali tako ljubljasnki Olimpiji, kot Mariboru in Domžalam.

Celjani, ki so v sredo doživeli hladen tuš proti Mariboru na svoje Areni Z`dežele, si tokrat želijo v Krškem sezono zaključiti z pozitivnim rezultatom ob ugodnem razpletu srečanja v Velenju pa celo na končnem četrtem mestu prvenstvene lestvice. Zato Celjani v Posavje vsekakor odhajajo z željo in ambicijami po treh točkah. V zadnjem srečanju proti Krčanom, so aprila doma slavili z 5:0, takrat so mrežo Zalokarja zadeli Andrejašič, Cvek, Požeg Vancaš, Brecl in Vizinger. Še ena tako dominantna predstava bi zagotovo za konec sezone več kot zadovoljila stratega Celjanov Dušana Kosiča.

Bodo Krčani po treh zaporednih porazih le uspeli prekiniti serijo in končati prvenstvo z pozitivnim rezultatom? Ali bodo Celjani Posavcem prizadejali še četrti zaporedni poraz?

Naš tip: 0

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …