V zadnji sobotni tekmi se bosta na stadionu Matije Gubca pomirila domače Krško in Gorica. Srečanje se bo pričelo ob 19.15 uri, pravico med deseto in sedmo uvrščeno ekipo pa bo delil Rade Obrenović. Uvodni obračun na severu Primorske so z zadetkom Marka Gulića dobili Goričani.


Krčani se v zadnjo domačo tekmo jesenskega dela podajajo po treh zaporednih porazih. V preteklem tednu so bili nemočni v Ljudskem vrtu, prav tako pa so priznali premoč nasprotnikom v zadnji domači tekmi na Gubcu. Krčani, ki trenutno zasedajo zadnje mesto na lestvici imajo za osmim Triglavom in devetim Rudarjem tri točke zaostanka, zato bodo točke v predzadnjem krogu jesenskega dela še kako dobrodošle. Posavce tudi tokrat čaka nova težka tekma v kateri pa je pozitiven rezultat skorajda nujen, nekaj upanja lahko nuklearci gojijo tudi zaradi trenutno slabe forme Primorcev.

Četa Mirana Srebrniča se v Posavje odpravlja o dveh minimalnih porazih najprej so klonili v Murski Soboti, pretekli vikend pa potegnili krajšo doma proti Kidričanom. Goričani so v zadnjih nekaj krogih zdrsnili na skromno sedmo mesto lestvice a imajo za tretjimi Domžalčani le dve točki zaostanka. Goričani, ki v zadnjih dveh krogih niso zatresli nasprotnikove mreže, bodo morali v Krškem v kolikor se nadejajo točk zadeti, zadnji čas je da ponovno na sceno stopita tvorca desetih Goriških zadetkov Osuji in Andrija Filipović.

Bodo Goričani v Krškem prišli do šeste prvenstvene zmage? Ali se bodo Krčani oddolžili Goričanom za poraz?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…