Devetindvajseti krog Prve lige Telekom Slovenije bosta zaprla Krško in Aluminij,ki sta moči merila že v sredo, na koncu pa sta si nasprotnika razdelila po točko. Na treh dosedanjih tekmah je vsako moštvo vpisalo po eno zmago, v Krškem so z 2:0 slavili domači.


Krško se po dveh gostujočih tekmah znova vračajo na domače prizorišče, kjer so v letošnji sezoni prepričljivejši in imajo pozitivno statistiko. Ob šestih zmagah so še trikrat remizirali, petkrat pa je slavil nasprotnik. Zadnjo domačo zmago so slavili proti Novi Gorici, rezultat je bil 1:0.

Aluminij si je z uvrstitvijo v finale Pokala Slovenije že nekoliko podaljšal sezono, a le v primeru, da obdržijo trenutn položaj na lestvici, saj bodo tako ohranili prvoligaški status. Tokratni nasprotnik se nahaja mesto višje, s sedmimi točkami naskoka. Šumarji imajo prednost pred Ankaranom, vendar ta znaša zgolj pet točk in bo do konca sezone v boju za obstanek štela vsaka točka. V dobri strelski formi se je znašel Ganec Mensah, ki pridno polni mrežo nasprotnikov.

Trenerja težav s kaznovanimi igralci nimata in lahko pričakujemo odprt boj za nove točke. Bo tokrat Krško uspelo zmagati in znova izkoristiti prednost domačega igrišča?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …