Zadnji srečanje 28. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigrano danes v Krškem, kjer bo domače Krško gostilo Domžale. Srečanje na stadionu Matije Gubca se bo pričelo ob 18.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Mihael Antić.


Krčani se v srečanje podajajo na krilih zmage iz preteklega kroga, ko so slavili v Gorici z 1:2. Krško se je z zmago na severu Primorske vsaj malce približalo na lestvici prav Gorici, za katero imajo velikih šest točk zaostanka. Varovance Andreja Panadića čaka tako proti tretjeuvrščenim Domžalam nova izjemno zahtevna naloga, a po eni strani so točke v boju za obstanek nujne. Krčani, ki so v letošnji sezoni trikrat priznali premoč Domžalam, tako upajo, da ponovijo predstavo iz zadnjih dveh krogih, ko so najprej dodobra namučili Maribor, nato pa slavili pri Gorici. Glede na to da Posavcem šteje v boju za obstanek vsaka točka, bi bili v domačem taboru zagotovo zadovoljni že s točko.

Domžalčani se v Krško odpravljajo po porazu pretekli vikend v Ljudskem vrtu, ko so priznali premoč Mariboru. Varovanci Simona Rožmana, ki se trenutno nahajajo na tretjem mestu imajo za vodilnim dvojcem že prevelik zaostanek za kakršne koli upe po prvih dveh mesti, tako da se varovanci Simona Rožmana bojujejo za tretje mesto, a kar tri ekipe jim dihajo za ovratnik, zato je v boju za tretje mesto prav tako pomembna vsaka točka. Ravbarji tako v Krškem načrtujejo še četrto letošnjo zmago nad Krškim, vezist Domžal pa pred srečanjem na Gubcu poudarja, da podcenjevanja ni: »Kljub poziciji nasprotnika a prvenstveni lestvici se zavedamo zahtevnosti prihajajočega obračuna. Nobena tekma v ligi ni lahka, vsak lahko premaga vsakega, zato podcenjevanja ni. Na srečanje se bomo pripravili maksimalno, hkrati pa se osredotočili na svojo igro. Želimo si igrati podobno, kot smo odigrali prvi polčas v Ljudskem vrtu, a le z eno razliko – boljšo strelsko učinkovitostjo.«  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaš Domžal prevzel vodenje nižjeligaša

Dvaintridesetletni Slobodan Vuk, sicer najboljši strelec v zgodovini domžalskega prvoligaš…