Novomeščani, ki naj bi po pisanju Ekipe24 pred zaključkom poletnega prestopnega roka ostali brez Matka Obradovića in Martina Kramariča, so svoje vrste okrepili z mladim Gancem, ki sliši na ime Nana Addo Welbeck Maseko.


19-letni vezist se je z vodstvom novomeškega kluba dogovoril za enoletno pogodbo in bil danes že registriran pri Nogometni zvezi Slovenije, a bo pravico nastopa dobil, ko bo zanj predloženo delovno dovoljenje. Welbeck se najbolje znajde v osrčju zvezne vrste, v Novo mesto pa prihaja iz Italije, kjer je bil nazadnje član Atalante, pred tem pa igral za Brescio, kjer se je naprej kalil v dresu Primavere, za katero je zbral 63 nastopov, nato pa trikrat zaigral tudi v Serie B, v sezoni 2010/11 je zaigral tudi v Serie A, potem ko je v zadnje pol ure dobil priložnost v obračunu s Fiorentino.

Če novinec v dresu Krke še čaka na delovno papirje, pa je bila vsa dokumentacija urejena za Ezekiela Hentyja, nigerijskega novinca v dresu Gorice, ki bo tako lahko že v nedeljo konkuriral za nastop v tekmi z Rudarjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…