Uvodna pripravljalna preizkušnja je tudi za nogometaši novomeške Krke, ki so se po dobrih dveh tednih priprav v Zrečah pomerili s hrvaškim prvoligašem Slaven Belupom.


Dolenjci, ki jih bo v novi sezoni vodil Miloš Rus, pred meseci še trener Celja, so slavili z zadetkom tik pred koncem prvega polčasa, ko je nezbranost obrambe Koprivničanov izkoristil hrvaški napadalec Josip Fuček, ki se je v minuli sezoni dokazoval v dresu Zavrča, za katerega je zbral 29 tekem in štiri zadetke. Trenerju Rusu sta se dokazovala tudi Šaban in Jurić, ki se trenutno nahajajo na preizkušnji .

SLAVEN BELUPO 0:1 KRKA
Fuček

Slaven Belupo: Rodić, Sminderovac (46′ Melnjak), Fuštar (60′ Grgić), Edson (75′ Senić), Geng (46′ Purić), Crepulja (60′ Parlov), Čanađija (70′ Brlek), Matoš (46′ Vugrinec), Jazvić (60′ Novinić), Glavina, Filipović (46′ Ozobić). Trener: Elvis Scoria.
Krka: Obradović (46′ Vidergar), Mojstrovič, Buden (46′ Ejup), Diallo, Žugelj, Dežmar, Fuček (46′ Kramar), Novosel (46′ Perić), Šaban (46′ Kastrevec), Ihbeisheh, Jurić (46′ Carević). Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…