Uvodna pripravljalna preizkušnja je tudi za nogometaši novomeške Krke, ki so se po dobrih dveh tednih priprav v Zrečah pomerili s hrvaškim prvoligašem Slaven Belupom.


Dolenjci, ki jih bo v novi sezoni vodil Miloš Rus, pred meseci še trener Celja, so slavili z zadetkom tik pred koncem prvega polčasa, ko je nezbranost obrambe Koprivničanov izkoristil hrvaški napadalec Josip Fuček, ki se je v minuli sezoni dokazoval v dresu Zavrča, za katerega je zbral 29 tekem in štiri zadetke. Trenerju Rusu sta se dokazovala tudi Šaban in Jurić, ki se trenutno nahajajo na preizkušnji .

SLAVEN BELUPO 0:1 KRKA
Fuček

Slaven Belupo: Rodić, Sminderovac (46′ Melnjak), Fuštar (60′ Grgić), Edson (75′ Senić), Geng (46′ Purić), Crepulja (60′ Parlov), Čanađija (70′ Brlek), Matoš (46′ Vugrinec), Jazvić (60′ Novinić), Glavina, Filipović (46′ Ozobić). Trener: Elvis Scoria.
Krka: Obradović (46′ Vidergar), Mojstrovič, Buden (46′ Ejup), Diallo, Žugelj, Dežmar, Fuček (46′ Kramar), Novosel (46′ Perić), Šaban (46′ Kastrevec), Ihbeisheh, Jurić (46′ Carević). Trener: Miloš Rus.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…