Zadnjeuvrščeni Triglav je že pričel z zimskimi pripravami, saj ga v spomladanskem delu Prve lige Telekom Slovenije čaka ogorčen boj za obstanek med elito. Za deveto mesto, ki preko kvalifikacij zagotavlja obstanek v prvi ligi, se bo boril z novomeško Krko.


Kranjčani so se prvič zbrali 8. januarja. Trener Siniša Brkič je na uvodnem zboru pozdravil 30 igralcev, med katerimi ni več kapetana Jalna pokorna, Petra Stojnića in Davorja Bubanje, v ekipo sta se vrnila povratnika brata Aleš in Matej Poplatnik, zraven pa so tudi nekateri nogometaši, ki so še na preizkušnji. Ker denarja v Kranju ni, večjih sprememb v ekipi najbrž ne bo, bodo pa po besedah trenerja Brkiča igrali predvsem domači nogometaši, v nadaljevanju pa bodo priložnost dobili tudi nekateri talentirani mladinci, na katere računajo v prihodnosti.

Članska ekipa bo fizične priprave opravila v domačem okolju, potem pa se bo najverjetneje za več dni podala v hrvaško Istro in tam opravila del priprav. Kranjčani bodo med pripravami odigrali tudi 10 pripravljalnih tekem, nekateri tekmeci so že znani.

Pripravljalne tekme NK Triglav:
Koper – Triglav (12. februar)
Gorica- Triglav (15. februar)
Celje – Triglav (?)
Ostali tekmeci pa trenutno še niso znani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …