V Domžalah v nadaljevanju sezone ne bodo več igrali pod taktirko Dušana Kosića. Dvakratni državni prvaki in 52-letni strateg sta sporazumno zaključila sodelovanje.


Kosić se je na stolček rumenih usedel avgusta lani in moštvo vodil na 28 tekmah, na katerih je vknjižil devet zmag, remi in 18 porazov. Sodu je izbilo dno, ko so Domžalčani v minulem krogu na domačem terenu prejeli kar pet zadetkov in proti Muri izgubili z rezultatom 3:5. Kosića bo v nadaljevanju sezone nadomestil Matej Podlogar.

V spomladanskem delu nikakor ne uspemo ujeti pravega ritma, tudi rezultati to jasno kažejo. Ocenili smo, da potrebujemo spremembo, zato smo se danes odločili, da Dušan Kosič ne bo več trener naše članske ekipe,” je o odločitvi povedal direktor NK Domžale Matej Oražem in dodal: “Z Dušanom smo sodelovali zelo korektno in se razhajamo v dobrih odnosih. Ob tej priložnosti se mu želim v svojem imenu in v imenu kluba iskreno zahvaliti za opravljeno v času pri nas. Do nadaljnega bo vodenje prve ekipe prevzel Matej Podlogar,” je odločitev o menjavi na trenerski klopi na spletni strani kluba potrdil športni direktor Domžal Matej Oražem.

  • Zmaji prepričljivo do zmage

    Domžale so v 31. krogu Prve lige Telemach gostile ljubljansko Olimpijo. Zmaji so na gostov…
  • Slatničani uspešni v gosteh

    Domžale so danes, ob 16.45 uti, gostile Rogaško. Na tekmi 30. kroga Prve lige Telemach so …
  • Bravo doma brez točk

    Bravo je v 29. krogu Prve lige Telemach gostil Domžale. Gostje so vknjižili pomembno zmago…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …