Trener Triglava Dušan Kosić je takoj po domačem porazu s Koprom ponudil svoj odstop, vendar ga uprava kranjskega kluba ni sprejela, zato bo nekdanji trener Olimpije še naprej vodil nogometaše Triglava.


Dušan Kosić je ekipo Triglava prevzel v lanski sezoni, ko se je po visokem porazu z Olimpijo poslovil Siniša Brkić, in Kranjčanom uspešno zagotovil obstanek med prvoligaši, toda poleti je Kranj zapustilo precej nogometašev, prišli pa so mladi in neizkušeni igralci. Triglav je v uvodnih petih tekmah osvojil zgolj samo eno točko in se nahaja na zadnjem mestu. Po sobotnem porazu s Koprčani je Kosić ponudil svoj odstop, saj je ocenil, da je pravi trenutek za odstop. Uprava kranjskega kluba je o tem razmislilo in danes sporočila: “Po slabem uvodu v sezono je po porazu proti Kopru odstop ponudil trener Kosič. Vodstvo kluba odstopa ni sprejelo, tako da bo naloge prvega trenerja še naprej opravljal Dušan Kosič.”

Ljubljančana pa v Kranju čaka veliko dela. Že v nedeljo odhajajo na težko gostovanje k neugodni Olimpiji, naslednji teden pa v Kranj pride državni prvak Maribor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bo luknjo po odhodu Vrhovca krpal znanec slovenskih igrišč?

V medijih je odjeknila novica, da bi lahko Maribor, po odhodu Blaža Vrhovca, okrepil hrvaš…