Trener Triglava Dušan Kosić je takoj po domačem porazu s Koprom ponudil svoj odstop, vendar ga uprava kranjskega kluba ni sprejela, zato bo nekdanji trener Olimpije še naprej vodil nogometaše Triglava.


Dušan Kosić je ekipo Triglava prevzel v lanski sezoni, ko se je po visokem porazu z Olimpijo poslovil Siniša Brkić, in Kranjčanom uspešno zagotovil obstanek med prvoligaši, toda poleti je Kranj zapustilo precej nogometašev, prišli pa so mladi in neizkušeni igralci. Triglav je v uvodnih petih tekmah osvojil zgolj samo eno točko in se nahaja na zadnjem mestu. Po sobotnem porazu s Koprčani je Kosić ponudil svoj odstop, saj je ocenil, da je pravi trenutek za odstop. Uprava kranjskega kluba je o tem razmislilo in danes sporočila: “Po slabem uvodu v sezono je po porazu proti Kopru odstop ponudil trener Kosič. Vodstvo kluba odstopa ni sprejelo, tako da bo naloge prvega trenerja še naprej opravljal Dušan Kosič.”

Ljubljančana pa v Kranju čaka veliko dela. Že v nedeljo odhajajo na težko gostovanje k neugodni Olimpiji, naslednji teden pa v Kranj pride državni prvak Maribor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija in Mura v dinamičnem derbiju brez zadetkov

19. krog Prve Lige Telemach je prinesel pričakovani obračun med dvema ekipama iz vrha lige…