Danes sta se v 18. krogu Prve lige Telemach pomerila Bravo in Koper. Na deževen dan v Spodnji Šiški so bili uspešnejši nogometaši Kopra.


Tekmo na močno razmočeni zelenici so bolje začeli Primorci, ki so 16. minuti povedli. Lamin Colley je preigraval na desni strani kazenskega prostora, nato pa z natančno visoko podajo na oddaljenejši vratnici našel Bede Osujija, ki je žogo z glavo pospravil v gol. Le pet minut kasneje so Koprčani kar sami izenačili rezultat. Po Bravovem izvajanju kota, se je žoga odbijala v gneči Koprovih igralcev in na koncu končala v njihovi mreži. Kljub avtogolu se gostje niso pustili zmesti in že tri minute kasneje so zopet povedli. Tokrat je dolgo in visoko podajo prejel Maks Barišić, ki je pobegnil domači obrambi in iz težkega položaja z levico dosegel izjemno zahteven zadetek. Prvi polčas se je končal pri vodstvu Kopra z 1:2.

V prvih minutah prvega dela ni bilo večjih priložnosti. Proti koncu tekme so Ljubljančani postajali vse nevarnejši a žoga ni našla poti v vrata Davida Adama. Do konca tekme je tako ostalo pri rezultati 1:2 in zmagi Kopra, ki tako ohranja vodilno mesto na lestvici Prve lige Telemach

NK Bravo – FC Koper 1:2

Strelci: Osuji (16.); Krajinović (20./-ag); Barišić (23.)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…