Koprčani ta teden bivajo in vadijo na mariborskem Pohorju, danes pa so odigrali še drugo pripravljalno srečanje. Potem ko so v sredo v Kidričevem z zadetkom Čoviloa premagali azerbajdžansko Qabalo, so danes remizirali z albanskim Flamurtarijem.


Albanski pokalni prvak je bil skozi celotno srečanje v podrejenem položaju, Koprčani pa so si že v uvodu pripravili tri lepe priložnosti iz prekinitev, a sta bila predvsem Hadžić in Čovilo v zaključku premalo zbrana. Pretila so tudi Guberac, Štromajer, Galešić in Palčič, a se je v zaključku akcij pri varovancih trenerja Rodolfa Vanolija poznalo, da so včeraj in danes dopoldne opravili tri težavne treninge. Vanoli je po uri igre prvo enajsterico zamenjal z mlajšimi igralci, ki pa so še resneje krenili proti albanskim vratom, a se je gostujoči vratar izkazal predvsem ob poizkusih Smrtnika in še posebej Lotriča, je bil pa zato brez moči ob poizkusu Žiberta, ki je po strelu z razdalje zadel v desni zgornji kot. Vodstvo Kopra ni dolgo trajalo, saj je Flamurtari izid poravnal dobrih deset minut zatem, ko se je po prostem strelu pred golom najbolje znašel Lejdi Licaj. Reja je v zaključku srečanja na levi strani kazenskega prostora izsilil najstrožjo kazen, ki pa je Ermin Hasić ni izkoristil, saj je gostujoči čuvaj mreže prebral namero izkušenega koprskega vratarja.

LUKA KOPER 1:1 FLAMURTARI
Žibert (70′); Licaj (80′)
Luka Koper: Radošević, Halilović, Hadžić, Blažič, Palčič, Guberac, Čovilo, Črnigoj, Ivetić, Galešić, Štromajer. Od 60. minute so igrali: Hasić, Šme, Andrejašič, Gregorič, Bradaschia, Žibert, Štulac, Posavec, Reja, Lotrič, Smrtnik. Trener: Rodolfo Vanoli.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…